Formació professionalitzadora per la millora de l'ocupabilitat

Aquesta tardor començarà la tercera edició del programa Accions pel foment de l'ocupació en el marc del qual s'han programat dues formacions subvencionades destinades a persones en situació d'atur o que busquin una millora laboral.
Dimecres, 29/08/2018

Ambdues començaran a principis d'octubre i finalitzaran el desembre de 2018, període durant el qual els participants rebran 200 hores de formació professionalitzadora gratuïta.
Igual que a l'edició passada, s'ha programat un Curs d'ajudant de cuina per col·lectivitats que donarà l'oportunitat a les persones participants a treballar d'ajudant de cuina en residències per a gent gran, centres educatius i centres hospitalaris.
D'altra banda, i com a novetat, aquest any també s'ha programat un Curs d'ajudant de cuina i sala que permetrà als participants iniciar-se en aquest món coneixent i portant a terme les funcions de cambrer per tal de treballar en el sector del turisme i l'hostaleria fent d'ajudant de
cuina i sala en restaurants, bars, hotels i hostals.
A més, un orientador laboral del Servei de Desenvolupament Local farà el seguiment de les persones participants mentre duri la formació i també un cop finalitzat el programa.
Per informar a les persones interessades i fer les inscripcions s'han organitzat 7 sessions informatives a diversos municipis.

Sessions informatives
 Seva: dijous 13 de setembre a les 9:30h a Cal Pastor
 Folgueroles: dilluns 17 de setembre a les 9:30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament
 Tona: dilluns 17 de setembre a les 9:30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament (1r pis)
 Balenyà: dimarts 18 de setembre a les 9:30h a la Sala d'Entitats Centre Cultural
 Taradell: dimecres 19 de setembre a les 9:30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament
 EMD Sant Miquel de Balenyà: dimecres 19 de setembre a les 9:30h al Casal
 Santa Eulàlia de Riuprimer: dijous 20 de setembre a les 9:30h al Local del Jovent

Aquesta formació està impulsada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat juntament amb les regidories de promoció econòmica dels municipis mancomunats i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.


Per més informació: https://www.mancoplana.cat/articles-mostra-5477-cat.htm