Formacio laboral ''L'entrevista de feina''

Dilluns, 31/05/2021

Des de la regidoria de Promoció Econòmica a través del Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana s'ofereix el curs de formació “L'entrevista de feina” a Taradell”, obert a totes les persones residents als municipis mancomunats.

Durant el curs es farà la simulació pràctica d'entrevistes de feina telefòniques, presencials i virtuals. Es treballarà tant la comunicació verbal com la no verbal per donar autoconfiança en la situació d'entrevista de feina.

Les sessions seran eminentment pràctiques on es combinaran les formes tradicionals d'entrevista amb l'aplicació de les noves tecnologies.

La formació té una durada total de 8 hores i es durà a terme els dies 9 i 14 de juny a Can Costa Centre Cultural de Taradell, de 9:00 h a 13:00 h.

Aquesta formació és finançada per la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu d'entrenar les competències d'afrontament d'una modalitat concreta d'entrevista de feina: l'entrevista per competències.

Les persones interessades a participar-hi es poden posar en contacte amb la tècnica d'ocupació de l'Ajuntament de Taradell a través de Whatsapp al 636 55 27 19 o per correu electrònic a seleccio@mancoplana.cat

Formació laboral entrevista de feina