Formació digital per joves: programació d'aplicacions mòbils

Dijous, 10/03/2022

Espai App Lab

A finals de març s'inicia una formació digital per a persones joves d'entre 12 i 16 anys (de 1r a 4rt ESO) en format extraescolar. Aquesta vol donar a conèixer a les persones joves els conceptes i possibilitats de la tecnologia que utilitzen diàriament per comunicar-se. Les persones participants descobriran el funcionament del mercat de les aplicacions, els diferents models de negoci existent, a més de prendre consciència de l'ús dels mòbils i les apps. A partir de diferents reptes i un projecte significatiu, l'alumat s'introduirà en el disseny i la programació d'aplicacions mòbils.

El jovent descobrirà nous recursos tecnològics i desenvoluparan competències i habilitats com la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i l'autonomia. Centrant-nos amb l'objectiu de despertar l'interès per aquest àmbit i fomentar la cultura digital.

Un dels objectius d'aquest programa és generar noves oportunitats acadèmiques i  laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Per aquest motiu, s'aposta per despertar vocacions i el coneixement de les oportunitats d'un nou àmbit entre el sector més jove.

Aquesta extraescolar es realitzarà del 30 de març al 25 de maig en horari de 16.30 a 18.00h a les instal·lacions de l'Institut de Taradell i és una activitat totalment gratuïta per a les persones participants.

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Joventut El Puntal al 600 347 165 o tramitar la preinscripció en aquest enllaç fins al dia 23 de març.

Aquesta formació està impulsada per l'Ajuntament de Taradell i l'Ajuntament de Tona a través de la  Mancomunitat La Plana i Creacció en el marc del Programa Top Talent (Treball Talent i Tecnologia) subvencionat per la Diputació de Barcelona.