Formació d'educació en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

Dilluns, 23/05/2022

Un any mes, des del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Taradell, Balenyà, el Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Tona, Viladrau i la EMD de Sant Miquel de Balenyà, s'ofereix el programa de formació en el lleure amb l'objectiu de posar a l'abast de les persones joves una oferta formativa en aquest àmbit que permeti que s'hi puguin dedicar professionalment o a nivell de voluntaritat.

Per als i les joves de 16 i 17 anys s'ha organitzat el curs de premonitors i premonitores de lleure a Taradell.

Aquest permet tenir una primera visió del món del lleure, s'aprenen les funcions del monitor/a, jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu. Aquesta

formació és de caràcter pràctic però també hi haurà classes teòriques centrades en les funcions dels monitors, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure. El curs s'estructura amb 20 hores de teoria 20 hores de pràctiques amb l'opció de realitzar-les a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori.

Es realitzarà a Can Costa Centre Cultural del 27 juny al 1 de juliol de 9 a 13 h. És per a persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l'ordre d'inscripció.

Les preinscripcions es realitzen a través d'aquest enllaç fins al dia 13 juny.

Un cop tancat aquest període, s'enviarà la documentació per formalitzar la inscripció que s'haurà de presentar de manera presencial a l'Ajuntament.

Premonis 2022 POST IG