Obertes les inscripcions al curs de Premonitors/es per a joves de 16 i 17 anys

Les preinscripcions es realitzaran telemàticament fins el dia 9 juny

Divendres, 09/06/2023

Com cada any, des de l'Ajuntament de Taradell i el Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana ofereixen el programa de formació en el lleure amb l'objectiu de posar a l'abast de les persones joves una oferta formativa en aquest àmbit que permeti que s'hi puguin dedicar professionalment o a nivell de voluntaritat.

Concretament, s'ha organitzat un curs de premonitors i premonitores de lleure per als i les joves de 16 i 17 anys que es realitzarà al Can Costa Centre Cultural de Taradell del 26 al 30 de juny de de 9.30 h. a 13.30 h.

El curs s'estructura amb 20 hores de teoria i 20 hores de pràctiques, que es poden realitzar a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori i permet tenir una primera visió del món del lleure: s'aprenen les funcions del monitor/a, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure així com jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu.

Va dirigit a persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i és totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l'ordre d'inscripció.

Les preinscripcions es realitzen en línia fins el dia 9 juny a través d'aquest formulari. Un cop tancat aquest període, s'enviarà la documentació per formalitzar la inscripció que s'haurà de presentar de manera presencial mitjançant cita prèvia a Taradell Jove.

Per més informació contactar per correu a joventut.taradell@mancoplana.cat, per  WhatsApp o trucar al 600 347 165, de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14:00 h. i dimarts i dijous de 16:00 h. a 19:00 h.

cartell premonitores 2023