Formació de gestió emocional per a joves

Dimecres, 21/09/2022

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Taradell conjuntament amb la Mancomunitat La Plana impulsen el projecte “Per Mi. M'escolto, em trobo, em cuido”, una formació sobre intel·ligència emocional per a joves de 15 a 18 anys (nascuts l'any 2005, 2006 i 2007).

Durant els mesos d'octubre i novembre una psicòloga acompanyarà als joves amb la finalitat de reforçar l'autoconeixement i l'autoestima. Durant les sessions, sempre de forma grupal i presencial, es treballaran aspectes com la identificació de les emocions, l'acceptació, la comprensió i la gestió emocional.

L'adolescència provoca molts canvis, tant físics com socials, i poden sorgir grans dificultats per encarar-los d'una forma sana i saludable. Per primera vegada a les seves vides apareix la presa de decisions (escollir uns estudis, recerca de feina, emancipació, etc.) i l'exigència de les persones del seu entorn com a futurs adults es fa molt més present. Com a conseqüència, el nivell de malestar emocional percebut augmenta i es poden manifestar nervis, estrès, inseguretats, preocupacions, etc. La formació sobre intel·ligència emocional permet adquirir habilitats personals i socials per afrontar els reptes de la vida i potenciar els hàbits i conductes saludables.

Per Mi Imatge

Les sessions es portaran a terme els dijous, del 13 d'octubre al 24 de novembre, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. Per inscriure's o per obtenir més informació podeu contactar amb la referent de joventut de Taradell trucant al 600 347 165.