Formació adreçada a emprenedors, professionals autònoms i petits negocis

Obertes les inscripcions per a la formació "Com posar preus als meus productes o serveis"

Dimarts, 11/10/2022

A l'hora d'emprendre un projecte empresarial és clau saber determinar el benefici que es vol obtenir per l'activitat. Cal aplicar diferents sistemes per determinar el preu de venda, entendre les fórmules per fixar els preus i calcular el marge brut comercial. Aquesta decisió és determinant per a la viabilitat del negoci. Per aquest motiu s'ofereix aquesta formació bàsica per aprendre a posar preus als productes o serveis del vostre negoci.

Aquesta sessió, va adreçada a persones emprenedores, professionals autònoms i de petits negocis, es portarà a terme el dijous 20 d'octubre de 9:30 a 13:30 h. a Can Costa i està subvencionat al 100%.

Per participar-hi cal inscriure's prèviament a Creacció. Per més informació, dirigiu-vos al servei d'emprenedoria mitjançant el correu electrònic sdl@mancoplana.cat o bé trucant al telèfon 648 447 270.

Aquesta és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Taradell i la resta d'ajuntaments mancomunats al Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana, juntament amb les entitats de promoció econòmica d'Osona amb el lideratge de Creacció, i el suport de la Diputació de Barcelona.