Finalitzen les obres per rehabilitar part de les instal·lacions del Parc d’Esports

S'han millorat les instal·lacions dotant-les de més seguretat per poder mantenir l'activitat a les pistes de pàdel i de tennis

Dimarts, 25/06/2024

Durant els darrers mesos l'Ajuntament de Taradell ha realitzat diferents obres a les instal·lacions del Parc d'Esports, especialment als accessos i a les pistes de pàdel i tennis, per millorar la seguretat dels usuaris de l'equipament. Així, s'han modificat les instal·lacions elèctriques de l'enllumenat de les pistes, els circuits hidràulics del servei d'aigua calenta sanitària de les dutxes dels vestidors, s'ha arranjat l'accés i els murs de les pistes (amb treballs de paleteria i pintura), i també s'ha refet el clavegueram de tot l'equipament.

Parc Esports Taradell — Nova pista de tennisParc Esports Taradell — Nova pista de tennis

Aquestes actuacions han servit bàsicament per complir la normativa vigent en diferents àmbits i fer la instal·lació segura i i més funcional per als usuaris. A més, també s'ha aprofitat per reformar completament una de les pistes de tennis, que tenia greus patologies al paviment que feien difícil jugar a tennis. La nova pista està formada a partir de capes de resines esportives sobre la base de formigó prèviament sanejada.

A partir d'aquí, l'Ajuntament de Taradell té previst treure a licitació la concessió de la gestió d'aquestes instal·lacions perquè una entitat o empresa pugui dinamitzar-les i recuperar-hi una intensa activitat esportiva i social durant els propers anys.

Finalment, cal remarcar que les obres realitzades són les mínimes indispensables per garantir la operativitat de la instal·lació, però des de l'Ajuntament l'objectiu és fer un projecte global de transformació d'equipaments i usos del Parc d'Esports per executar-ho en els propers anys.

Parc Esports Taradell — Pistes de padel

Localització relacionada