Taradell celebra la Festa dels Drets dels Infants

Dimecres, 24/11/2021

jocs guixotMúsica, jocs, tallers artístics… aquest passat divendres 19 de novembre, a l'Escola d'Arts L'ARPA tot estava llest per celebrar la Festa dels Drets dels Infants. En commemoració de l'aprovació de la Convenció dels Drets de l'Infant per part de les Nacions Unides l'any 1989, es va establir el 20 de novembre com a Dia Universal dels Drets dels Infants.

A mesura que les famílies arribaven, els infants començaven a jugar amb els jocs reciclats del Guixot de 8 mentre el taller dinamitzat per les professores de l'Escola d'Arts L'ARPA s'omplia de petites escultures. Els més menuts, juntament amb les seves famílies, disposaven del seu espai de música i moviment amb Anna Roig Dolz. L'exposició dels dibuixos del 9è concurs de dibuix dels Drets dels Infants situada a l'interior de l'escola no va parar de rebre visites durant tota la tarda. L'esdeveniment va finalitzar amb l'entrega de premis del concurs de dibuix per part de l'alcaldessa Mercè Cabanas, la regidora de Benestar Social i Joventut, Lídia Alonso, el regidor d'Educació i Participació Lleïr Pladevall i la professora de l'Escola d'Arts L'ARPA, Rita Sañé.

L'objectiu principal de l'esdeveniment és visualitzar, reivindicar i reconèixer els drets dels infants en un entorn lúdic i festiu. La Convenció sobre els Drets de l'Infant reconeix que l'infant, per a aconseguir un desenvolupament ple i harmoniós de la seva personalitat, ha de créixer en un medi familiar, en una atmosfera de felicitat, amor i comprensió. Per aquest motiu, el tema central d'enguany va ser el “Dret a ser estimat i cuidat per la família”, dret molt ben il·lustrat per l'alumna Vinyet Calvo, guanyadora del primer premi de la categoria de Cicle Superior del 9è Concurs de Dibuix dels Drets dels Infants.

taller musica

exposicio concurs dibuix

entrega premis