Ja són obertes les inscripcions per al Fem-ho Jove 2023!

Proposta de lleure socioeducatiu per joves de 13 a 16 anys durant el mes de juliol

Dilluns, 08/05/2023

Un estiu més, els Ajuntaments de Taradell i Seva impulsen el programa Fem-ho Jove, durant el mes de juliol, amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana.

Aquest projecte combina la metodologia d'aprenentatge servei i el lleure educatiu amb la finalitat d'oferir una experiència dinàmica i enriquidora a les persones joves. Les activitats d'enguany posen especial èmfasi al valor socioeducatiu del temps de lleure i l'educació emocional de les noies i nois. Tanmateix, el Fem-ho jove no s'entén sense el treball comunitari, on es col·laborarà en tasques municipals amb la finalitat de desenvolupar les competències socials.

El Fem-ho Jove s'inicia el 4 de juliol i finalitza el 28 de juliol i s'ofereix els dimarts, dijous i divendres de 9:00 h. a 13:00 h. Aquest any volem que l'espai de trobada sigui Taradell Jove, però les activitats es desenvoluparan a diferents llocs del municipi. Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers i activitats sobre temàtiques concretes, dinàmiques, excursions, etc. Pel que fa a la tasca comunitària, els i les joves s'implicaran en la millora i restauració d'un espai del municipi i col·laboraran amb diferents entitats del poble.

El període de preinscripció és fins al 26 de maig (inclòs) a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta notícia.

 

cartell A3 (1)

 

 

Enllaços relacionats