Es consolida el Taller per a dones ''Eines per viure en positiu''

Dijous, 13/06/2019

Taller de dones 2019

L'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, un any més, han portat a terme el taller adreçat a dones “EINES PER VIURE EN POSITIU”, aquesta vegada anomenat “EL PODER DE L'EMPATIA”. Piti Capella ha dirigit, de nou, aquest espai durant sis sessions els dimecres d'1/4 de 3 a ¾ de 5 al Centre Cultural Costa i Font fins a finals de maig.

Aquest taller esdevé un espai segur, confidencial i respectuós, per obrir-se a experiències i complicitats, per sembrar i recollir, per cuidar i compartir, per escoltar i sentir. A cada edició el fil conductor és diferent i enguany ho han estat les eines de comunicació positiva com a base per a millorar la gestió de conflictes i emocions, la connexió amb les pròpies necessitats i sentiments, l'auto empatia i empatia, i l'expressió en situacions difícils.

Enguany hi han participat 23 dones. Algunes participaven d'aquest espai per primera vegada i en canvi altres ja venien de passades edicions. Totes elles han valorat molt positivament l'experiència i els aprenentatges fets, i expressat tenir ganes de seguir gaudint d'aquest tipus d'activitats.