Es recupera el servei de neteja viària i es demana la col·laboració de la població

Dilluns 27/04/2020

El proper dimecres es recupera el servei de neteja viària que porta a terme la Mancomunitat La Plana a la zona comercial del nucli. Aquest servei començarà a les 7 del matí, i durarà aproximadament 6 o 7 hores. Aquesta neteja viària incorpora productes desinfectants per assegurar la neteja i desinfecció dels carrers més concorreguts, i els treballadors estan equipats amb els equips de protecció adequats. Tanmateix, durant les hores que duri aquest servei, recomanem que es redueixi la mobilitat pel centre del poble, o que s'utilitzin els carrers adjacents a on s'estigui realitzant la neteja en cada moment.

A més, aprofitant el servei de neteja viària, es procedirà a la tallar i arrencar l'herba de la via pública (escocells, voreres, jardins...). Per tant, es demana paciència si durant unes hores es deixa l'herba tallada a la via pública fins que sigui recollida pel servei de neteja viària.

Finalment, informem que en les properes setmanes s'anirà recuperant el servei de neteja viària a tot el municipi, així com la neteja de parcs, jardins i zones d'oci.