Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals a Taradell

Dijous, 09/09/2021


Aquest mes de setembre s'iniciarà a Taradell el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals de persones dependents, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, de les persones de les quals tenen cura.

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua és un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

Les persones d'aquest Grup de Suport es trobaran cada dimecres de 2/4 d'11 a les 12 del migdia a l'Espai Solidari (carrer de l'Església, 38) a partir del 22 de setembre, amb una durada total de 10 sessions.

Els participants s'ha de comprometre a assistir, en la mesura que sigui possible, a totes les sessions, i a compartir la seva experiència de cuidador amb la resta d'assistents.

Les persones que estiguin interessades a formar part d'aquest grup, s'han d'adreçar a l'àrea de Serveis Socials a través del telèfon 93 812 54 45.

La creació del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua està organitzat per l'Ajuntament de Taradell, la Mancomunitat la Plana i la Diputació, amb la col·laboració de la Fundació Valiente.

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals