Els Reis Mags de l’Orient arribaran acompanyats amb molts regals i uns 150 patges

Dijous 27/12/2018

Cartell A3 de reis taradell 2019

Més de 150 patges acompanyaran a Ses Majestats els Reis de l'Orient durant la Cavalcada de Reis el pròxim dissabte de 5 de gener.

A les 6 de la tarda, es dispararan les sirenes de les antigues fàbriques tèxtils que avisaran de l'arribada de Ses Majestats que faran entrada mitja hora més tard per l'entrada nord de Taradell. Ses Majestats arribaran pel carrer de la Font i el seguici continuarà pel passeig de Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon fins al Banc Popular. Allà els Reis d'Orient baixaran de la seva carrossa per recórrer tot el passeig de Sant Genís fins a l'entrada a l'Església on aprofitaran per saludar els nens i nenes i faran l'adoració al Nen Jesús.

Tot seguit continuaran el seguici fins a la plaça de les Eres. La Cavalcada passarà pel passeig de Domènec Sert, carretera de Balenyà, plaça de les Eres, carrer de Sant Sebastià, plaça de Santa Llúcia, carrer de la Vila i fins a arribar davant l'Ajuntament. Els Reis es dirigiran a l'Ajuntament on els rebrà l'alcalde per donar-los les claus de totes les llars de la Vila i per dirigir unes paraules. Tot seguit, s'entregaran els regals a la plaça de les Eres.

Un cop entregat els regals, la Cavalcada marxarà pel carrer de la Vila.

La Comissió de Reis, formada per una vintena de persones, ha preparat grans novetats per aquesta cavalcada on participaran 6 carrosses i hi haurà l'acompanyament de dos grups de la Companyia Xarop de Canya de Caldes de Montbui i la Banda Only Marching Band d'Osona.

Els caramels que es repartiran durant tota la cavalcada són aptes pels celíacs en el marc de Cap infant sense caramels.

Esperem que ja tingueu tots a punt l'Atxa de Barballó per rebre'ls.

 

III Concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

El foc, el fum i l'olor de les atxes contribueixen a crear un ambient màgic per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar. Per tercer any consecutiu, el Grup de Recerca Local de Taradell conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Comissió de Festes de Taradell, organitzem un concurs d'Instagram coincidint amb la Cavalcada de Reis, la tarda-nit del 5 de gener. El concurs està obert a tothom i es premiarà la millor foto i la més original. Les atxes de barballó hauran de ser presents a la fotografia. Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant les seves fotos a Instagram amb les etiquetes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell19 entre els dies 5 i 8 de gener de 2019.

Bases:

 • Temàtica: atxes de barballó a la Cavalcada de Reis de Taradell.
 • Cal seguir @bibliotaradell a Instagram.
 • Cal etiquetar les imatges amb els hashtags #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell19.
 • Només s'acceptaran fotos publicades entre els dies 5 i 8 de gener de 2019.
 • No es poden etiquetar fotos antigues.
 • Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per usuari d'Instagram.
 • Cal conservar les imatges originals. Es poden demanar als guanyadors.
 • S'autoritza a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, l'Ajuntament de Taradell i el Grup de Recerca Local de Taradell a utilitzar les imatges per a futures campanyes promocionals (Instagram, Twitter, Facebook, web i altres).
 • Les fotos guanyadores les escollirà un jurat format per membres de la Comissió de Festes i del Grup de Recerca Local.
 • Es valorarà l'originalitat i la qualitat artística de les fotos.
 • El veredicte es farà públic el 19 de gener a les 11 del migdia a la Biblioteca de Taradell en el marc de l'acte anual del Grup de Recerca de Taradell.
 • Premis:
 1. Millor foto: Dues entrades per l'espectacle Festa major a càrrec de la Cia Loropardos i la Cobla Lluïsos que es farà el 20 de gener a la tarda.
 2. Més original: Un lot de llibres.

 

Talls de carrers i seguretat durant la Cavalcada

La Guàrdia Municipal i els Voluntaris de Protecció Civil de Taradell, portaran un dispositiu especial durant la Cavalcada de Reis.

A partir de les 3 de la tarda, no es podrà aparcar en els carrers que transcorri la cavalcada i a partir de les 2/4 de 6 de la tarda, es tallarà el trànsit en els principals carrers de Taradell.

Per aparcar, s'aconsella que es faci a l'Aparcament de l'Espai 1 d'octubre i als carrers de la Coma dels Reig.