Els contagis es mantenen estables a Taradell

Dissabte, 26/09/2020

La xifra de persones positives per Covid-19 es manté estable a Taradell. El Servei Català de la Salut, segons les dades epidemiològiques facilitades ahir divendres, dona 5 pacients amb PCR positiu, front als 7 que hi havia fa just una setmana. La taxa de PRC+ per 100.000 habitants, ara, és del 75,93 front a 106,30 del dia 18, i per sota de la taxa de la Catalunya Central que és de 81,80.

Durant tota aquesta setmana el municipi s'ha mantingut en 6 casos positius, per la qual cosa des del consisitori insistim en mantenir les màximes mesures de prevenció, per seguir reduïnt els contagis gràcies als aïllaments ràpids i seguiment de contactes estrets dels malalts.

La Guàrdia Municipal està aplicant les noves mesures aprovades pel Procicat i es demana a les famílies que tinguin molta precaució en l'ús d'espais comuns com els parcs infantils on cal evitar aglomeracions, –recordem que no es poden fer reunions de més de 6 persones– s'ha de portar mascareta, mantenir la distància de 2 metres i netejar bé les mans.

En quant a l'Àrea Bàsica de Salut de Santa Eugènia de Berga, s'ha passat de 25 positius fa una setmana a 30 actualment.