El servei de Bus a peu a Les Pinediques es reprèn amb 46 usuaris

La iniciativa dona visibilitat a la setamana de la mobilitat, que té lloc del 16 al 22 de setembre

Dijous, 16/09/2021

Paral·lelament a l'inci del curs escolar, aquest dilluns s'ha reprès el servei de “Bus a peu”, un projecte impulsat per l'AFA, l'escola Les Pinediques i l'Ajuntament per aconseguir que els seus alumnes facin els desplaçaments de casa a l'escola i viceversa, a peu. La iniciativa és una manera ideal de reduir l'excés de vehicles que s'acumulen, sobretot davant l'edifici de primària, a l'inici i final de la jornada escolar.

20210914 bus a peu 2021 2022Actualment, imitant el funcionament del servei dels cotxes de línia, el “Bus a peu” compta amb dos recorreguts per anar a l'edifici de primària i un altre per al d'infantil. Els alumnes poden afegir-se a la caminada que els durà fins a l'escola en el punt que prefereixin a l'hora prevista en que passa el bus, anant acompanyats per dues monitores i diferents voluntaris. Les línies que actualment funcionen són les següents:

 

  1. La línia B1 comença Parc de les Olors i té tres parades abans d'arribar a l'edifici de primària: La Plaça, la Plaça de les Eres i la cruilla del c. Sant Sebastià amb el c. Ramon Pou.
  2. La línia B2 comença al Mas la Roureda i també té tres parades abans d'arribar a l'edifici de primària: l'encreuament de la pl. Atlàntida amb el c. de la Granja, la cantonada de la rda. Vilademany amb el c. Batllia i l'entrada del bosc de Pratsevall al c. de Seva.
  3. La línia B3 comença a l'entrada del bosc de Pratsevall, al c. de Seva, i té dues parades abans d'arribar a l'edifici infantil: a la la cantonada de la rda. Vilademany amb el c. Batllia i la de la pl. Atlàntida amb el c. Balmes

Actualment 46 usuaris fan ús d'aquest servei, i es preveu que aviat la xifra superi els 60. Per obtenir-ne més informació, contacteu amb l'AFA Les Pinediques al correu electrònic voluntarisimobilitat@pinediques.com.