El RUSC, consulta en línia sobre conductes de risc

El servei estrena un perfil d'Instagram i un número de WhatsApp que permeten fer consultes en línia a adolescents, joves i famílies

Dijous, 10/02/2022

El RUSC és el programa de prevenció en conductes de risc entre joves i adolescents, que engloba totes les accions en matèria de consum de drogues i ús de pantalles, benestar emocional, sexualitat i afectivitat.

Aquest 31 de gener, El RUSC va estrenar perfil a Instagram (@el_rusc_ ) amb l'objectiu de crear un espai de consulta en format virtual on adolescents, joves i famílies de Taradell podran preguntar, a través de missatge directe, dubtes relacionats amb drogues, ús de pantalles, sexualitat i afectivitat. Aquest nou compte d'Instagram va adreçat principalment al jovent, però també pot esdevenir un espai útil per a famílies i agents educatius.  

Així mateix, aquest nou canal també permetrà publicar continguts i informació de prevenció i reducció de riscos, per arribar de manera més directa al públic objectiu de les diverses campanyes.

Aquest espai consulta en format virtual també estarà actiu a través de WhatsApp, podent enviar missatges al 661 537 616, i també s'hi podrà contactar via trucada telefònica.

Cal remarcar que aquest espai de consulta té la finalitat d'escoltar, orientar, assessorar i acompanyar els joves i adolescents de forma totalment confidencial en les seves inquietuds i dubtes.

El_rusc