El nou pipicà de la zona del Pujoló ja està completament operatiu

L'espai ja disposa dels serveis necessaris: recinte tancat, aigua potable, il·luminació artificial i dispensador de bosses

Dimecres, 03/11/2021

Aquesta setmana s'ha completat la zona d'higiene canina, anomenat popularment pipicà, al bosc del Pujoló. Aquest pipicà està ubicat a una zona lateral del bosc, i tant s'hi pot accedir des del passeig de la Coma del Reig com des del passeig del Pujoló. L'espai disposa de bancs, aigua potable pels animals, il·luminació artificial i dispensador bosses per les defecacions de les mascotes. De fet, les bosses que s'utilitzaran en aquest espai seran totalment compostables per minimitzar l'impacte ambiental dels residus.

Pipicà Pujoló

Cal recordar que un pipicà és un espai a on els animals poden anar deslligats, excepte els potencialment perillosos, i permet una interacció entre les mascotes i una relació entre els propietaris i les propietaries. Tanmateix, en aquest espai és obligatori recollir les defecacions dels animals, igual que a la resta d'espais de la via pública, per qüestions d'higiene i salut. Així mateix, és obligatori mantenir l'espai net de deixalles per evitar problemes amb els animals.

L'Ajuntament de Taradell ha decidit col·locar un pipicà en aquesta zona per tres motius: el bosc del Pujoló és un espai molt utilitzat per la ciutadania per passejar les seves mascotes, el pipicà ha d'ajudar a reduir les defecacions dels animals als espais públics, i aquest espai és un punt de trobada pels ciutadans que tenen animals.

 

 

Localització relacionada