El nou passatge de l’Escola ja està obert al pas de vianants

En les properes setmanes també s'obrirà el nou accés a l'Escola Les Pinediques

Dilluns, 23/01/2023

Aquest dijous s'ha obert el passatge de l'Escola, i per tant ja es pot utilitzar aquest nou passatge per connectar el carrer Miquel Martí Pol i la carretera de Balenyà. Gairebé 10 mesos després que comencecin les obres d'urbanització, aquestes han finalitzat adequadament i el nou espai públic ja està disponible pel seu ús. El passatge de l'Escola és un important connector de relacions urbanes, ja que uneix diversos equipaments municipals de manera directa i ràpida: Can Costa, el Centre d'Assistència Primària (CAP), l'Escola Les Pinediques, l'EAS (Espai d'Aigua i Salut), els habitatges socials i els habitatges tutelats de la Fundació Vilademany. A més, cal destacar que s'han creat dues zones de lleure noves, una amb un nou parc infantil i l'altra amb el circuit de salut que va ser traslladat del costat de l'EAS per les obres del nou pavelló.

En les properes setmanes està previst que els alumnes de l'Escola Pinediques ja puguin accedir a l'escola des d'aquest passatge, i millorar així l'accessibilitat i la seguretat dels alumnes i les famílies. Aquest nou passatge és totalment per a vianants, i només està previst que hi puguin circular els veïns i veïnes que tinguin l'accés al garatge per aquest carrer.

Passatge de l EscolaPassatge de l Escola Passatge de l Escola Passatge de l Escola

Cal recordar que el cost d'urbanització d'aquest sector ha estat de 447.579,00 €, i que ha estat assumit pels propietaris dels solars resultants. A més, l'Ajuntament de Taradell té previst acabar d'instal·lar alguns elements nous al parc infantil antic del costat del dispensari que quedava fora del sector d'intervenció, com per exemple il·luminació, arbres, bancs, tanques o jocs.

Localització relacionada