El Centre Obert el Puntal celebra 10 anys

Dilluns, 08/07/2019

Dinar de celebració dels 10 anys del Centre Obert El Puntal Taradell 2019 (4)

El Centre Obert de Taradell va celebrar el passat divendres 28 de Juny el seu desè aniversari amb un dinar. Van assistir unes 50 persones, entre elles, joves infants i famílies que al llarg d'aquests 10 anys han estat vinculades al Puntal. Durant la celebració es va poder gaudir de retrobaments i moments de complicitat on es van recordar vivències i activitats de tota mena.

En aquesta jornada també es van poder fer xapes personalitzades en les que cadascú podia dissenyar el seu propi model com a record de la celebració del 10é aniversari. D'altra banda les persones assistents també podien escriure missatges en una pancarta per expressar el què volguessin en relació al Centre obert El Puntal. Finalment, un cop acabat l'àpat, es van bufar unes espelmes del pastís de forma conjunta.

El Centre Obert el Puntal és un recurs municipal de l'Ajuntament de Taradell i gestionat per la Mancomunitat La Plana, que va iniciar la seva activitat el febrer del 2009 inicialment en un espai de l'Institut de Taradell fins que es va situar a l'espai del Puntal. Es tracta d'un servei de suport i acompanyament a infants, joves i a les seves famílies on es porta a terme una tasca socioeducativa en el temps lliure.

De cara al mes de novembre, coincidint amb la festa anual que es celebra a Taradell entorn al Dia Internacional dels Drets dels Infants, s'inclourà en la programació de la festa una menció especial a aquests 10 anys de trajectòria del servei per destacar-ne la relació amb el poble. 

Dinar de celebració dels 10 anys del Centre Obert El Puntal Taradell 2019 (2)

Dinar de celebració dels 10 anys del Centre Obert El Puntal Taradell 2019 (1)