El Carnaval de Taradell es disfressa de concurs de finestres, balcons i aparadors

Es donaran dos premis als millors balcons i/o finestres, i un tercer al millor aparador

Dimecres, 17/02/2021

La Festa del Carnaval, com la resta de festes que l'han precedit el darrer any, s'ha hagut d'ajornar fins que la situació millori. Des de Ràdio Taradell i l'Ajuntament es va decidir aplaçar-la fins una nova data amb la previsió de poder fer actes a l'aire lliure amb totes les mesures sanitàries corresponents. Tot i així, la decisió de celebrar-la o no es prendrà llavors amb les dades sanitàries del moment.

Malgrat no poder celebrar la Festa, Ràdio Taradell amb la col·laboració de l'Escola l'Arpa, l'Associació de Botiguers i l'Ajuntament de Taradell ha organitzat un concurs de balcons, finestres i aparadors, que premiarà els dos millors balcons i/o finestres, i el millor aparador.

En aquest concurs, que s'obrirà aquest divendres 19 i es tancarà l'endemà, dissabte dia 20, es proposa als veïns del poble que us animeu a decorar el vostre balcó, finestra o aparador. La temàtica és lliure, amb l'objectiu de posar una mica de color als carrers del poble sense moure's de casa.

El dissabte 20 a la tarda, que és el dia que s'hauria de fer la gran rua de Carnaval, un jurat format per representants de les colles que van guanyar el Carnaval de l'any passat, de Ràdio Taradell, de l'Escola d'Arts L'Arpa i la Regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, recorreran els carrers del poble per escollir els millors balcons i finestres. Per això, és important que els participants feu la vostra inscripció enviant un correu a rtaradell@gmail.com, indicant l'adreça del balcó o finestra.

En el cas dels aparadors, els participants seran els 30 establiments que rebran una màscara elaboradora per l'escola L'Arpa, i el divendres 19 a la tarda el mateix jurat recorrerà els aparadors d'aquests comerços, ja que el dissabte els no essencials estaran tancats.

En total, es lliuraran tres premis: dos als millors balcons i/o finestres (els guanyadors rebran un val de 50 euros per gastar als comerços de l'ABT), i un tercer premi que distingirà el millor aparador amb un trofeu. Els guanyadors s'anunciaran el mateix dia 20 a la tarda a través d'un programa especial des dels estudis de Ràdio Taradell.

D'altra banda, els propers dies, el Reietó i el Rei Carnestoltes també faran aparicions virtuals per avisar que, malgrat tot, el Carnaval és ben viu. El cartell d'aquesta edició ha estat realitzat per l'Ariadna Lozano, alumna de l'Escola d'Arts l'Arpa.