Dissabte es presenta el tercer volum de ‘Nou vint-i-u. Taradell història, imatges i memòria’

Dijous 04/04/2019

Cartell Nou vint-i-u. Taradell: història, imatges i memòria Volum 3

Aquest dissabte es portarà a terme la presentació del tercer volum del llibre ‘Nou Vint-i-u. Taradell, història, imatges i memòria'. El llibre coordinat per Salvador Solagran, tindrà set articles que recolliran el testimoni i la recerca de set persones vinculades amb Taradell.

Els articles que proposa el llibre son: La música coral a Taradell, de Xavier Burillo; Josep Ricart Maimir. L'escultor social i del poble, de Laia Miralpeix; Els Vilademany i Taradell, d'Antoni Pladevall i Font; Les masies de Taradell. Intent d'una nova municipalitat, de Míriam Martínez; El Patrimoni Cultural i natural de Taradell. Mapa de patrimoni, de Marta Lloret; Una ràdio pionera, de Marc Güell i la Villa Maria, a través de fotografies de Francesc Marxant.

La presentació es farà dissabte 6 d'abril a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i anirà a càrrec de Salvador Solagran, coordinador de la publicació; Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell; Santi Estragués, regidor de Cultura, i Berta Vaqué, cap d'Unitat tècnica de l'Ajuntament. Comptarà també amb la presència dels autors dels articles.