Deu anys de Festa del Civisme

Dijous 10/05/2018

cartel civisme

Aquest dissabte se celebra la desena edició de la Festa del Civisme. Fa deu anys la regidoria de Serveis Socials i Ciutadania va engegar-la amb l'objectiu de sensibilitzar als vilatans i vilatanes perquè tinguin una correcta tinença dels animals de companyia.

Com cada any, s'ha programat un matí ple d'activitats al Bosc del Pujoló. Tot començarà amb una xocolatada popular a les 10 del matí. A partir de llavors i fins al migdia hi haurà el popular concurs de dibuix ràpid relacionat amb la Festa del Civisme on hi haurà premis pels tres millors concursants de tres categories (de 2 a 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 13 anys).

A les 11 del matí hi haurà el concurs de mascotes. Un any més es farà la desfilada on la gent podrà escollir les mascotes més eixerides, més elegants i més taradellencs. Tot seguit, es farà el concurs de demostració de talents. Cada persona que la seva mascota faci una habilitat, podrà demostrar-ho davant els assistents.

El matí, s'acabarà amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia La Serpentina i es lliuraran els premis dels concursos.

L'acte estarà presentat pels membres de Canya que no és conya.

La festa està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials i Ciutadania de l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. En cas de pluja, es farà al Centre Cultural Costa i Font.