Curs en línia gratuït per prevenir la transmissió del COVID-19 en establiments

Adreçat a establiments minoristes d'alimentació i de restauració. Plaçes limitades!

Divendres, 04/09/2020

Des de la Diputació de Barcelona s'ofereix un curs de formació per prevenir la transmissió del virus SARS-VO-2 en establiments minoristes d'alimentació i de restauració.

L'objectiu d'aquest curs és donar indicacions als manipuladors d'aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d'higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia per la COVID-19.

Aquesta formació és gratuïta i es realitzarà de forma telemàtica, en tres dies diferents.

  • Dimarts, 15 de setembre, de 9 a 11 del matí.
  • Dijous, 17 de setembre, de 3 a 5 de la tarda.
  • Dimarts, 22 de setembre, de 9 a 11 del matí.

Per inscriure's, cal omplir i enviar el formulari que apareix a continuació. El nombre mínim de participants és de 15 i el màxim, de 30. Les places són limitades!