Curs en línia gratuït per prevenir la transmissió del COVID-19 en establiments

Adreçat a establiments minoristes d'alimentació i de restauració. Plaçes limitades!

Divendres 04/09/2020

Des de la Diputació de Barcelona s'ofereix un curs de formació per prevenir la transmissió del virus SARS-VO-2 en establiments minoristes d'alimentació i de restauració.

L'objectiu d'aquest curs és donar indicacions als manipuladors d'aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d'higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia per la COVID-19.

Aquesta formació és gratuïta i es realitzarà de forma telemàtica, en tres dies diferents.

  • Dimarts, 15 de setembre, de 9 a 11 del matí.
  • Dijous, 17 de setembre, de 3 a 5 de la tarda.
  • Dimarts, 22 de setembre, de 9 a 11 del matí.

Per inscriure's, cal omplir i enviar el formulari que apareix a continuació. El nombre mínim de participants és de 15 i el màxim, de 30. Les places són limitades!

Avís sobre la protecció de dades personals

L'enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que podeu trobar al peu d'aquesta plana de Ajuntament de Taradell.

Ajuntament de Taradell utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.