Cuinem? Aquest maig, tallers fàcils i creatius a la Font Gran!

Dimarts, 03/05/2022

Aquest mes de maig hi ha una nova edició de Cuinem? una proposta de tallers fàcils i creatius que, aquest any, arriba amb tres propostes de gastronomia i maridatge, per aprendre a combinar vins i caves amb el menjar. La novetat d'aquesta edició és que es faran tots a la Font Gran.

El primer taller serà el dijous 5 de maig i és una opció de cuina vegana on s'aprofitarà la gran varietat de verdures de la primavera per crear plats i receptes creatives. El taller, que porta el títol de “La Màgia de les verdures”, anirà a càrrec de Maria Àngels Piqué, formadora en alimentació conscient. 

El taller “Parlem de la vianda (cigrons) i el pop: El seu origen i com cuinar-lo” es portarà a terme el dijous 19 de maig i anirà a càrrec dels responsables del Restaurant Lusco Fusco. En aquest taller es podrà descobrir tots els secrets de com cuinar aquestes dues especialitats del restaurant.

L'últim taller, el 26 de maig, serà un maridatge per saber combinar vins i caves amb el menjar a càrrec del sommelier, maitre i cuiner David Gomis. “L'harmonia del vi amb el menjar” serà una experiència única i intensa.

Cuinem? Tallers fàcils i creatius - 2022

El preu de cada taller és de 10 €, però si reserveu per tots els tres tallers el preu és de 25 €. Per reservar la vostra plaça a qualsevol d'aquests tallers (o a tots ells), envieu un correu electrònic a reserves@taradell.cat, o truqueu al 938 126 100 dins l'horari d'atenció a la ciutadania (el podeu consultar al peu d'aquesta pàgina). L'import es pot satisfer en el moment d'assistir al taller.