Crida als artistes de Taradell a exposar les seves obres a l’exposició d’artistes locals durant la Festa Major

Dimecres 08/08/2018

Com ja és habitual, coincidint amb la Festa Major, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament organitza l'exposició d'artistes locals de Taradell, un espai que per exposar les obres de qualsevol tipus d'art (pintura, talla, fusta, escultura, ceràmica, dibuixos il·lustrats, joies, fotografia...) de tots els taradellencs i taradellenques que ho desitgin i que practiquin qualsevol tipus d'art.

Al llarg dels últims anys, s'està creant una base de dades de tots els artistes que tenim a la nostra Vila i la volem continuar fent créixer, per això, des de l'àrea de Cultura fem una crida a tots aquells artistes del municipi que realitzen qualsevol tipus de treball manual o art, a apuntar-se i a participar de l'exposició dels artistes locals.

Totes aquelles persones que desitgin exposar, poden adreçar-se a les oficines del Centre Cultural Costa i Font presencialment o trucant al telèfon 93.812.67.01 els dilluns, dimecres i dijous de 4 de la tarda a 7 del vespre o a través del correu electrònic puigbjn@taradell.cat.

 

Exposició d'artistes locals

Enguany l'exposició d'artistes locals es portarà a terme del 17 al 28 d'agost. Les obres s'hauran de portar a les oficines del Centre Cultural Costa i Font els dies 9, 10 i 13 d'agost