Comunicat de suport contra la LGTBI-fòbia

Divendres, 20/05/2022

Després de conèixer la notícia apareguda avui a El 9 Nou, en la qual un taradellenc denuncia un acte de discriminació homòfob viscut aquest cap de setmana en un local d'oci nocturn, des de l'Ajuntament de Taradell expressem públicament tot el suport cap a l'Arnau.

Aquest tipus de situacions no es poden acceptar ni normalitzar enlloc, tampoc a Taradell. Des del consistori municipal fem una crida perquè aquestes agressions LGTBI-fòbiques no  continuïn quedant impunes. Hem de defensar sempre el dret de totes les persones a viure en plena llibertat, a estimar lliurement i a poder expressar la pròpia identitat sense límits. Independentment del gènere, el color de pell, la religió o l'orientació sexual, els drets són iguals per tothom; aquests comentaris no poden ser tolerats i cal que siguin denunciats i castigats.

Per això, agraïm a l'Arnau la seva valentia per explicar el que va patir. Actituds com la seva són necessàries per què serveixen d'exemple i d'acompanyament a altres persones que també puguin sentir-se discriminades.