Completada la renovació del terra de la llar d'infants municipal La Xarranca

Les obres s'han realitzat en tres fases durant tres estius, únic període hàbil per fer les obres

Dilluns, 04/09/2023

Aquest estiu ha finalitzat la substitució de tot el paviment de la llar d'infants La Xarranca, una intervenció llarga i costosa finançada íntegrament per l'Ajuntament de Taradell.

Es va acordar amb l'escola fer-la en diferents fases ja que només es podia treballar en època de vacances escolars. El motiu d'aquesta intervenció era el deteriorament del ferm que, després de 30 anys de funcionament, presentava símpotmes importants de deteriorament. Per aquest projecte es va demanar assessorament a una empresa especialitzada en paviments d'equipaments escolars, hospitals, residències, etc.

Terra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de TaradellTerra nou Escola bressol La Xarranca de Taradell

Així, han set necessaris els estius de 2021, 2022 i 2023 per acabar de canviar tot el terra de l'escola, obra que ha tingut un cost total 48.287,75 €.

Localització relacionada