Comencen les obres de la segona fase del Nou Pavelló

Els treballs han de durar fins al setembre, amb la previsió que les entitats esportives ja puguin fer-ne ús durant la temporada 2024-2025

Diumenge, 21/01/2024

Les obres de la segona fase de la construcció del nou pavelló annex a l'actual han començat aquest dilluns, després que la primera fase acabés més tard del previst. L'empresa que fa les obres és la manresana Serveis Integrals 360 Plus, SL, que va guanyar la licitació amb una proposta econòmica de 1.203.475,48 €. Aquestes obres han de tenir una durada d'uns nou mesos, i han de servir per acabar aquells elements que configuren el volum de l'edifici i la zona de joc. Així, en aquesta segona fase s'inclou la construcció de l'estructura que permet la connexió amb el pavelló existent, la construcció dels tancaments de la façana, la instal·lació de les fusteries, i els acabats interiors de la pista, inclòs el parquet de la mateixa.

La previsió de l'Ajuntament de Taradell és que abans d'acabar el 2024 la segona fase d'aquest segon pavelló estigui finalitzada i que, per tant, ja pugui entrar en funcionament. L'objectiu és que les entitats esportives ja puguin utilitzar les noves instal·lacions durant la temporada 2024-2025.

El nou pavelló de Taradell amb la coberta i estructura de la primera faseFinalment, cal recordar que el projecte bàsic previa fins a 5 fases per la construcció i remodelació dels dos Pavellons. La fase 3 i la fase 4 serviran per adequar l'actual Pavelló a la normativa vigent: instal·lar detectors d'incendis, col·locar il·luminació led, obrir noves sortides d'emergència, modificar les instal·lacions existents, canviar cablejat i distribució d'instal·lacions relacionades amb la biomassa, entre d'altres.

I també per arreglar vestidors i els passadissos existents. I la fase 5 servirà per construir els nous espais de vestidors, l'escala i ascensor que connectarà les dues plantes, una zona de bar i la nova recepció. I aquesta fase també preveu la nova entrada als Pavellons que serà des del bosc del Pujoló, just davant de l'Espai d'Aigua i Salut (EAS).

Localització relacionada