Comencen les inscripcions al Fem-ho Jove!

Proposta de lleure socioeducatiu per joves de 13 a 16 anys durant el mes de juliol

Dimarts, 17/05/2022

Un estiu més, els Ajuntaments de Taradell i Seva impulsen el programa Fem-ho Jove amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana.

El projecte combina la metodologia d'aprenentatge servei i el lleure educatiu amb la finalitat d'oferir una experiència dinàmica i enriquidora a les persones joves. Les activitats d'enguany posen especial èmfasi al treball comunitari, on es col·laborarà en tasques municipals amb la finalitat de desenvolupar les competències socials. Tanmateix, el Fem-ho jove també valora el temps de lleure dels nois i les noies i contempla l'àmbit de l'educació emocional.

El Fem-ho Jove s'inicia el 5 de juliol i finalitza el 29 de juliol i s'ofereix els dimarts, dijous i divendres de 9:00h a 13:00h. L'espai de trobada és la Font Gran, però les activitats es desenvoluparan a diferents llocs del municipi. Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers i activitats sobre temàtiques concretes, dinàmiques, excursions, etc. Pel que fa a la tasca comunitària, els i les joves s'implicaran en la millora i restauració d'un espai del municipi i col·laboraran amb diferents entitats del poble.

El període de preinscripció és fins al 13 de juny (inclòs) a través de l'enllaç que trobareu al final d'aquesta notícia.

SOTRY fem ho Jove 22

Un cop finalitzar aquest període es realitzarà l'assignació de places i es podrà formalitzar la inscripció de manera presencial.

Enllaços relacionats