Comença el segon semestre de la “Formació per a Empreses i Emprenedors” d’Osona

A Taradell, el 26 de novembre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí a Can Costa i Font, es parlarà de La Gestió de l'Edat i el Talent a l'Empresa

Dijous, 12/09/2019

El pròxim 17 de setembre comença un nou semestre del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors” amb una sessió de Visual Thinking al servei dels emprenedors que es portarà a terme a Folgueroles.

Les diferents formacions programades per aquest semestre s'agrupen en tres apartats: competències emprenedores, màrqueting digital i econòmic, fiscal i legal.

 

image


Podeu inscriure-us a la sessió sobre La Gestió de l'Edat i el Talent a l'Empresa que tindrà lloc a Taradell des d'aquest enllaç. I podeu consultar el programa complet a la pàgina web de Creacció, des d'on també es poden tramitar la resta d'inscripcions a les diferents sessions.

Aquesta és una iniciativa impulsada per Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, al costat de les entitats de promoció econòmica de la Mancomunitat La Plana, Vic, Manlleu, el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, el Consorci del Lluçanès, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà, i compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement, del Ministeri de Treball i Seguretat Social, del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.