Cloenda dels tallers de memòria i català per a gent gran

Dimecres, 21/06/2023

L'acte de cloenda del curs de tallers per a un envelliment actiu es va portar a terme el passat dijous, 15 de juny, a Sant Martí de Centelles, amb l'assistència de més de 130 persones, entre participants en els cursos, tècniques i càrrecs electes.

La jornada, que va comptar amb la participació de la Lídia Alonso, regidora de Benestar Social de Taradell, va iniciar-se amb una activitat d'estimulació cognitiva a través del cos, tot seguit es va convidar els assistents a berenar i es va finalitzar amb un  agraïment a totes les talleristes i a l'equip que ha fet possible els nous mesos de cursos i activitats als diversos pobles. També es va  comptar amb el suport de dues voluntàries de Creu Roja que han ofert acompanyament i suport a qui ho ha necessitat.

El president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina Serrahima, va manifestar la voluntat de continuar apostant per uns tallers on cada cop hi ha més participants, i en què s'ofereixen noves propostes per millorar la qualitat de vida i arribar a nous perfils amb inquietuds diverses.

L'objectiu d'aquests tallers és oferir a la població major de 60 anys propostes que promoguin l'envelliment saludable i la millora de la qualitat de vida de les persones grans, tot creant espais de participació i autonomia que potencien els cercles relacionals.

Enguany a Taradell s'ha organitzat 3 grups del taller de memòria i 2 grups del de català.

Les inscripcions als tallers pel curs vinent 2023-2024 s'obriran el mes de setembre..

Aquests tallers s'emmarquen en el Programa d'Envelliment Actiu que es gestiona des de la Mancomunitat i que estan promoguts pels diferents municipis mancomunats, entre ells, Taradell.

20230615 Cloenda envelliment actiu 02