Cap de setmana de Tonis a Taradell!

Els Tonis ens acostaran, com cada any, les tradicions i el patrimoni rural en diversos actes

Divendres, 05/03/2021

Enguany la Festa dels Tonis de Taradell prendrà un format diferent per adaptar-se a la situació de pandèmia que viu el país i les restriccions i mesures que se'n deriven. Així, els diversos actes s'han organitzat de manera que es puguin seguir en streaming, és a dir, de forma remota connectant a les emissions en vídeo que retransmetran els diferents actes. Tot seguit, podeu consultar el programa d'aquest cap de setmana.

DIVENDRES I 5 MARÇ

17:45

Taller de Creació d'un hotel d'insectes, ofert pel Parc de les Olors de Taradell.

18:30 | A les xarxes socials de la Biblioteca de Taradell

L'Hora del conte virtual, amb Eva González i el conte L'Hort de l'eriçona Airí. Més informació i enllaços a les xarxes des d'on soferirà l'streaming a la web de la biblioteca.

DISSABTE I 6 MARÇ

16:00 - 20.00 h. | A la Sala Gran de Can Costa

Programa especial dirigit per Laura Duran i Marc Güell amb el suport de Ràdio Taradell.

 

16:00 - 18.00 h.

Entrevistes i actuacions per conèixer els treballs que realitzen l'entitat dels Tonis.

18:00 - 20.00 h.

Pregó, presentació i proclamació de l'hereu, Toni d'Honor, Convidat d'Honor i entrega de la bandera.

DIUMENGE I 7 MARÇ

A les 10:00, 11:00 i 12:00 h. | A L'Alzinar de La Roca

Visita gratuïta a l'exposició dels Tonis, podent gaudir del patrimoni rural que conserven. Una oportunitat única per conèixer de primera mà totes les tasques de manteniment i preservació de les eines, carros i guarniments que s'hi exhibeixen. Es comptarà amb totes les mesures de seguretat. Així, es treuran els carros a l'exterior de l'Alzinar, permetent més espai entre els visitants. Alhora, s'organitzaran tres sessions per no aglutinar un número molt elevat de públic, per la qual cosa cal que reserveu plaça.

RESERVAR PLAÇA


Us animem a seguir les xarxes socials del Tonis de Taradell (facebook, twitter i instagram) i consultar la web de l'entitat per assistir de forma virtual a tots els actes que s'han organitzat. L'streaming de vídeo s'oferirà també des del canal de YouTube de Taradell.com. També podeu seguir les xarxes de Ràdio Taradell (facebook, twitter i instagram) o sintonitzar el 107.7 FM. Així mateix, també s'emetrà per la televisió a través de Canal Taronja (streaming).