Canvis de circulació a la cruïlla del carrer Sant Marçal amb el carrer de les Agudes

Aquesta setmana es canviarà la senyalització vertical i es pintarà aquesta cruïlla per dotar el carrer Sant Marçal de major seguretat.

Dimecres, 25/10/2023

A partir d'aquesta setmana, la cruïlla del carrer Sant Marçal amb el carrer de les Agudes canviarà la seva ordenació de circulació, i així s'indicarà tant amb senyalització horitzontal com vertical. Aquesta modificació implicarà que el tram del carrer Sant Marçal entre el carrer Vilalleons i el carrer de les Agudes només sigui d'un sol sentit, sentit de pujada o nord-est. I per tant els vehicles que baixin pel carrer Sant Marçal quan arribin a la cruïlla amb el carrer de les Agudes hauran de trencar obligatòriament cap a aquest carrer i no podran seguir en direcció de baixada o sud-oest. Aquests canvis de circulació s'indicaran tant a nivell de senyalització horitzontal (pintura) com de senyalització vertical (senyals).

Cruïlla Sant Marçal amb carrer AgudesCal recordar que aquests canvis de circulació es varen acordar amb l'Associació de Veïns i Veïnes de La Roca per tal de dotar de major seguretat diferents punts del carrer Sant Marçal que suposaven un risc pels conductors per la falta de visibilitat. A més, el fet que els vehicles hagin de baixar pel carrer de les Agudes suposarà una disminució de la velocitat gràcies als passos elevats que es varen fer fa alguns anys.

L'actuació s'emmarca en la la voluntat de l'Ajuntament de Taradell per anar modificant i regulant la circulació dels diferents carrers del municipi, seguint el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, per tal de dotar de més seguretat viària als desplaçaments urbans.

PlanolJPG