Canvis a la cruïlla del carrer Ramon Pou amb el carrer Sant Sebastià

Dijous, 06/05/2021

Aquesta propera setmana l'Ajuntament de Taradell modificarà la cruïlla del carrer Ramon Pou amb el carrer Sant Sebastià per motius de seguretat viària. L'actuació consistirà en instal·lar una senyal d'STOP al carrer Sant Sebastià a l'alçada amb el carrer Ramon Pou, i sis o set pilones al costat dret del carrer Ramon Pou, tal com es mostra a la imatge. 

Cruïlla carrer Ramon Pou i carrer Sant SebastiàAquesta actuació ha de permetre millorar la visibilitat dels vehicles que provenen del carrer Sant Sebastià en el moment de fer la cruïlla amb el Ramon Pou. 

S'ha decidit modificar aquest punt perquè és un lloc habitual de conflicte entre vehicles, ja que la visibilitat, si hi ha cotxes aparcats, és reduïda. De fet, en aquesta zona hi ha hagut algun accident rellevant en els darrers anys, tant amb vehicles motoritzats com amb bicicletes.

Amb l'objectiu de pacificar i reordenar els punts del municipi menys segurs pel que fa a la mobilitat, durant aquest any l'Ajuntament de Taradell i el Servei Català de Trànsit estan avaluant i actualitzant el Pla Local de Seguretat Viària de Taradell pels propers anys. L'objectiu és millorar els punts que el Pla determini com a menys segurs per les persones, i evitar així accidents greus al municipi.

Plànol del lloc