Canvis a 3 cruïlles de Taradell per millorar la seguretat

Els canvis es portaven planificant des de feia algunes setmanes amb els tècnics del Pla Local de Seguretat Viària.

Dimecres, 16/06/2021

C/ Doctor Fleming amb C/ BellmuntAquesta setmana l'Ajuntament de Taradell modificarà la cruïlla del carrer Catalunya amb l'avinguda del Montseny, la cruïlla del carrer Doctor Fleming amb el carrer de Bellmunt i la cruïlla del carrer Doctor Fleming amb el carrer de Sant Miquel. En aquests encreuaments es reubicaran els STOPs, es col·locaran nous passos de vianants, es senyalitzaran les zones d'aparcament i també els espais lliures de vehicles. Aquestes intervencions es realitzaran bàsicament mitjançant senyalística horitzontal aplicada per una empresa especialitzada. 

 

C/ Doctor Fleming amb C/ Sant MiquelLes Regidoria de Mobilitat ha decidit modificar aquests punts d'acord amb el Pla Local de Seguretat Viària. Aquest Pla estableix aquestes actuacions de manera prioritària per minimitzar i evitar els accidents lleus o greus en aquestes cruïlles. De fet, aquests canvis han de permetre millorar la visibilitat tant dels vehicles com dels vianants, així com reduir la velocitat en les interseccions d'aquests carrers.

 

 

 

L'objectiu a curt termini és millorar la seguretat viària en els punts conflictius del municipi, i a mig termini millorar l'accessibilitat i la mobilitat de les persones. Per aquest motiu, en aquesta primera fase no es podran adaptar les voreres en aquests punts i s'haurà de fer en una fase posterior.