Bona rebuda del taller Cicles Femenins: la primera regla

Un any més l'entitat Som Dones, amb la col·laboració de Taradell Jove, ha realitzat aquest taller adreçat a mares i filles per parlar de l'entrada al cicle menstrual

Dimecres, 22/02/2023

uterDurant les dues sessions, la primera el dimarts 14 i la segona el dijous 16 de febrer a Can Costa, el grup de les mares va reflexionar sobre com cadascú viu el cicle menstrual i es van proporcionar eines per acompanyar a les filles des d'una mirada positiva, deixant fora els dubtes, les pors i les incerteses.

Per a les filles, l'experiència de participar en una formació d'aquestes característiques facilita l'entrada al cicle menstrual. Acompanyades d'una llevadora professional es resolen dubtes, s'expliquen conceptes sobre l'anatomia femenina, sobre els canvis físics i emocionals que tenen lloc i es presenten els productes d'higiene menstrual d'un sol ús i reutilitzables que podem trobar al mercat.

Es valora molt positivament la rebuda que ha tingut enguany el taller, amb una participació de 17 mares i 17 filles d'edats compreses entre els 11 i els 13 anys.