Ja pots demanar Bo Cultural Jove 2023!

Si fas 18 anys aquest 2023 pots demanar el Bo Cultural Jove 2023 fins al 30 de setembre. 

Dimarts, 20/06/2023

El Bo Cultural Jove és un ajuda de 400 euros per a les persones joves que compleixin 18 anys durant el 2023, per fomentar la participació en activitats culturals i facilitar l'adquisició de productes culturals.

Pots sol·licitar-ho si has nascut durant l'any 2005 en aquest enllaç.

Com el pots gastar?

Aquest bo es divideix en 3 àmbits de despeses, però s'ha de tenir en compte que només es pot gastar en empreses i entitats que formin part del programa (ho podeu consultar aquí)

  • 200€ per a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. Poden ser entrades i abonaments per arts escèniques, música en directe, cinema, museus, exposicions, festivals... Per exemple el festival del Cabró Rock entra dins de les entitats que formen part del programa.
  • 100€  per a productes culturals en format físic. Inclou llibres, revistes, premsa, videojocs, CD o DVD, etc. Per exemple hi ha diverses llibreries de Vic adherides al programa.
  • 100€ per al consum digital o en línia. Això fa referència a subscripcions i lloguers en plataformes de música, lectura o audiollibres, contingut audiovisual, compra audiollibres, llibres digitals (ebooks), subscripcions de pòdcasts, videojocs en línia i subscripcions digitals a diaris, revistes o altres publicacions.

En el moment que et concedeixin el Bo, podràs utilitzar els 400 € durant els següents 12 mesos. Recorda consultar la llista on sigui vàlid i puguis gastar el Bo Cultural Jove

Ep! i demana sempre el tiquet de compra, ja que l'hauràs de pujar a l'app del programa com a justificant.

Si vols sol·licitar el bo i no saps com fer-ho o per resoldre qualsevol dubte o consulta pots contactar amb Taradell Jove per correu a joventut.taradell@mancoplana.cat o per missatge de Whatsapp al 600 347 165.

bo cultura jove