Arriba l’estiu i finalitza el grup d’acompanyament a l’escolarització

Divendres, 17/06/2022

Durant el curs 2021-2022 set alumnes de l'Institut de Taradell entre 1r i 4t d'ESO han format part del grup d'acompanyament a l'escolarització que finalitza amb l'arribada de les vacances d'estiu. Dues persones voluntàries del municipi, una mestra i un professor jubilats, han donat suport una hora a la setmana a alumnes de secundària en les tasques escolars; preparar exàmens, resoldre dubtes, aprofundir en certes matèries, etc.

L'objectiu del projecte és acompanyar els i les joves en el seu procés d'escolarització i proporcionar el suport necessari per desenvolupar les tasques escolars. Tanmateix, es busca potenciar la seva autonomia i facilitar l'adquisició de rutines d'estudi.

acompanyament escolar 2022

El grup d'acompanyament a l'escolarització es va impulsar durant el primer trimestre d'aquest curs escolar des de la Regidoria de Joventut amb coordinació amb l'INS Taradell i la biblioteca Antoni Pladevall i Font. L'Ajuntament agraeix plenament la tasca duta a terme per les persones voluntàries, ja que sense elles no hauria sigut possible tirar endavant el projecte, i la confiança per part de les famílies.

Així doncs, aprofitem per fer una crida a persones voluntàries de Taradell que vulguin col·laborar en el projecte de cara al curs vinent. Per més informació podeu trucar al 600 347 165 o enviar un missatge de WhatsApp al mateix telèfon indicat.