Aquest dilluns comencen les obres per millorar l’accessibilitat als Habitatges Tutelats

Les obres tindran una durada aproximada d'un mes, a punt per l'obertura del nou equipament

Divendres, 13/11/2020

Aquest proper dilluns l'Ajuntament de Taradell començarà les obres per millorar l'accessibilitat als nous Habitatges Tutelats que s'han construït al carrer Ramon Pou per a la Fundació Vilademany. Aquestes obres consistiran en adaptar els guals dels xamfrans d'aquest carrer amb la carretera de Balenyà, augmentar l'amplada d'una part de la vorera i desplaçar els arbres i l'enllumenat públic de la seva posició actual. Aquestes modificacions han de facilitar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda, especialment les que van a aquests habitatges o al consultori de salut. I també, dotar de major seguretat aquesta cruïlla per a tots els vianants.

Cruïlla carrer Ramon Pou amb carretera de Balenyà -des del carrer Ramon Pou-

L'execució d'aquestes obres comportarà la substitució d'algunes de les alzines que actualment hi ha a la via pública. Tanmateix, aquests arbres s'han de treure per diversos motius: no permeten complir els paràmetres d'accessibilitat exigits, les seves arrels estan provocant problemes als panots de les voreres i, a més, es tracta d'un tipus d'arbre que es troba en un lloc inadequat: tenen una capçada i un tronc que pot arribar a ser molt gran i al cap de 20 anys de ser plantats, necessiten un espai que les actuals voreres no poden oferir. Una vegada finalitzades les obres, es tornarà a plantar el tipus d'arbre i el nombre que més s'adeqüi a aquesta zona.

Cruïlla carrer Ramon Pou amb carretera de Balenyà -des de la carretera de Balenyà-

Des de l'Ajuntament demanem paciència als veïns/es de la zona afectada i preguem disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar alguna de les intervencions.