Aquest cap de setmana es celebra el Dia de l’Esport i les Entitats

Les activitats tindran lloc aquest dissabte i diumenge a diferents espais del poble. Se'n pot consultar tota la informació a taradell.cat/agenda.

Dijous, 03/06/2021

El Dia de l'Esport i les Entitats de Taradell que se celebrarà aquest cap de setmana, està emmarcat dins el Dia de l'Associacionisme Cultural (4 de juny), una jornada instaurada per la Generalitat per a posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. Així, les entitats del municipi es donaran a conèixer tot apropant els seus equips i la seva tasca a tothom que hi estigui interessat, dins la Mostra d'Entitats que tindrà lloc a l'exterior de l'EAS el dissabte al matí. La mostra també servirà per compartir experiències i donar a conèixer les activitats de les entitats a través d'activitats o fulletons informatius.

A més, hi haurà un escenari obert perquè les entitats que ho desitgin puguin fer demostració dels actes que realitzen. A les 11, hi haurà una demostració de l'Esbart Sant Genís de ball de bastons, i l'EAS oferirà una mostra de la seva oferta esportiva durant el matí.

Paral·lelament i al mateix lloc, l'Ajuntament, amb la col·laboració del Parc de les Olors i l'Escola d'Arts L'ARPA, recuperaran la tradició de les catifes de Corpus, la qual, durant els anys 50 i 60, estava molt arrelada en alguns carrers de Taradell.

El mateix dissabte, a les cinc de la tarda hi haurà la 1a Cronoescalada Ciclista a Goitallops, una activitat no competitiva que pretén promoure i incentivar la pràctica de l'esport. Els participants sortiran d'un en un de la plaça de les Eres i hauran d'arribar fins a dalt de tot de l'avinguda Goitallops.  

L'endemà diumenge al matí, tindran lloc les curses atlètiques urbanes populars i familiars, on els participants hauran de completar una o diverses curses, depenent de la categoria, en un recorregut que passarà per la zona de la Coma del Reig.

El Dia de l'Esport i Entitats acabarà diumenge amb un dinar popular als jardins de Can Costa. Serà el moment en que les entitats i associacions esportives es trobaran i podran compartir vivències comunes. Per acabar, es reconeixeran els i les millors esportistes de Taradell del darrer any.