Ajuts fins a 10.000 € per a persones joves emprenedores inscrites a Garantia Juvenil

Dijous, 18/06/2020

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Taradell juntament amb el suport de la Mancomunitat la Plana, s'informa de la publicació de la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil amb l'objectiu de garantir uns ingressos mínims a la persona jove emprenedora a l'inici de la seva activitat econòmica.

Aquests ajuts estan adreçats a persones joves que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil, i que tinguin entre 18 i 29 anys, ambdós inclosos. L'alta com a treballador autònom ha de ser dins de l'àmbit temporal que va de l'1 de setembre de 2019 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds, el 15 de setembre de 2020.

La quantia màxima de la subvenció és de 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la Seguretat Social de les persones treballadores autònomes, règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

El termini de presentació de sol·licituds és de l'11 de juny fins al 15 de setembre de 2020, i s'han de presentar telemàticament a l'apartat Tràmits de la Generalitat de Catalunya: 

Les bases de la convocatòria estan publicades al DOGC

Per rebre més informació enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat o enviant un Whatsapp al 648 447 270

joves emprenedors