Adjudicada la licitació de la substitució de l’enllumenat del Camp de Futbol La Roureda

Dijous 18/10/2018

foto 0 - camp de futbol la roureda 2018

A principis d'octubre, l'empresa Novatilu, S.L. de Manlleu, se li va adjudicar el concurs públic per substituir les lluminàries del camp de Futbol de La Roureda a tipus LED. L'empresa ha sortit escollida de la licitació d'un concurs públic on van presentar-se un total de 8 empreses.

En total se substituiran les 20 lluminàries al·lògenes de vapor de sodi actuals per a 12 tipus LED i tindrà un cost de 17.000 euros (IVA exclòs). Aquest cap canvi també suposarà un estalvi energètic de 10.000kW aproximats. L'enllumenat actual, gastava 20.000kW.

A finals de setmana passada, l'empresa ja va entregar els nous llums i està previst la seva substitució durant aquesta pròxima setmana a càrrec de l'empresa de manteniment de l'enllumenat del municipi.

Aquesta actuació suposarà punt final a les millores del Camp Municipal de La Roureda on el mes de març es va substituir la gespa artificial, el sistema de reg i les cadires de la graderia que han estat finançades per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El pròxim 27 d'octubre a la tarda, la Unió Deportiva Taradell ha organitzat la presentació d'equips i conjuntament amb el consistori una petita inauguració de les obres de millora en conjunt. Hi assistirà l'alcalde, Lluís Verdaguer i el regidor d'Esports, Joan Casassas.