ADIF instal·la una tanca de seguretat a l’entorn de la via a Mont-rodon

La tanca de seguretat era una petició de l'Associació de Veïns i Veïnes de Mont-rodon

Dimecres, 19/05/2021

Tanca seguretat carrer de la ViaAquestes últimes setmanes ADIF està instal·lant una tanca de seguretat al costat de la via del tren adjacent al carrer de la Via del barri de Mont-rodon. La nova tanca de seguretat ha d'evitar que qualsevol persona pugui accedir a la via del tren des d'aquest punt, i donar de major seguretat als veïns i veïnes de la zona. Cal recordar que a prop del carrer de la Via hi ha l'Escola El Gurri, i una gran zona verda molt utilitzada al barri.

L'actuació sorgeix d'una petició de l'Associació de Veïns i Veïnes de Mont-rodon a l'Ajuntament de Taradell per tal de millorar la seguretat a la zona. El consistori va fer la sol·licitud a ADIF, reponsable de la instal·lació, i aquesta entitat pública depenent del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana ha decidit executar aquesta millora.

Quan la tanca de seguretat estigui instal·lada, l'Ajuntament i l'Associació ho analitzaran conjuntament per veure quines actuacions es poden portar a terme per seguir millorant aquesta zona propera a la via del tren.