Actuacions a l’edifici del Centre Cultural Costa i Font per millorar el confort

Divendres, 15/03/2019

P1180238

Aquests darrers mesos s'estan portant a terme diverses actuacions per millorar el confort dels usuaris del Centre Cultural Costa i Font.

Durant la tardor es van substituir les calderes per a unes de noves i més eficients. Les calderes que hi havia fins llavors tenien 19 anys i presentaven deficiències importants. L'actuació va comportar també el canvi d'ubicació de les calderes. El sistema de calderes estava ubicat sobre la teulada de l'edifici i amb el canvi es va adaptar una sala de calderes interior a la part posterior del centre cultural per protegir-les del fred i millorar el seu rendiment. Les noves calderes són de la marca Viessman i cada mòdul té 400 kW de potència. El cost ha sigut de 58.320,41 euros (IVA inclòs).

També s'ha actuat en el confort solar a la Biblioteca. En aquesta actuació, s'ha substituït la lona que cobria els vidres de la teulada i s'hi ha col·locat un vinil solar. L'espai ha guanyat en llum. Amb aquesta actuació també s'ha aprofitat per instal·lar línies de vida a tota la coberta del Centre Cultural Costa i Font per millorar-ne la seguretat. El cost total ha sigut de 52.995,43 euros (IVA Inclòs).