Acaba el curs d'acompanyament a l'escolarització

Un cop arriba l'estiu finalitzen les trobades del grup d'acompanyament a l'escolarització

Dimarts, 20/06/2023

Finalitza un altre any el grup d'acompanyament escolar amb l'arribada de les vacances d'estiu. Durant el curs 2022-2023 dues persones voluntàries del municipi, una mestra i un professor jubilat, han donat suport a nou alumnes de l'Institut de Taradell entre 1r i 4t d'ESO, en les tasques escolars com preparar exàmens, resoldre dubtes, aprofundir en algunes matèries, etc.

El grup d'acompanyament a l'escolarització es va impulsar per primera vegada l'any passat, aquest any s'ha tornat a repetir pels bons resultats obtinguts anteriorment. L'objectiu del projecte és acompanyar els i les joves en el seu procés d'escolarització i proporcionar el suport necessari per desenvolupar les tasques escolars. Tanmateix, es busca potenciar la seva autonomia i facilitar l'adquisició de rutines d'estudi.

La regidoria de Joventut amb coordinació amb l'INS Taradell i la biblioteca Antoni Pladevall i Font s'impulsa aquest projecte que vol tornar a repetir una altra edició el curs vinent. L'Ajuntament agraeix plenament la tasca duta a terme per les persones voluntàries, ja que sense elles no hauria sigut possible tirar endavant el projecte, i la confiança per part de les famílies.

Així doncs, aprofitem per fer una crida a persones voluntàries que vulguin col·laborar en el projecte de cara al curs vinent. Per a més informació podeu trucar al 600 347 165 o enviar un missatge de WhatsApp al mateix telèfon.

acompanyament escolar