L'ABT i l'Ajuntament impulsen un cicle de formació per als comerços de Taradell

Dijous, 13/05/2021

L'Associació de Botiguers de Taradell, conjuntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica, impulsa un cicle de formacions adreçat a tots els comerços i empreses de serveis del municipi, amb l'objectiu de dotar al sector comerç d'eines útils i pràctiques que els permetin fer front a un entorn cada vegada més canviat i competitiu.

Aquest cicle està format per quatre tallers on es treballarà la gestió de les xarxes socials, la creativitat a la botiga en línia i la visibilitat a l'establiment. La dinàmica d'aquestes sessions consistirà en l'exposició de conceptes teòrics combinats amb el treball de casos pràctics.

El primer taller tindrà lloc el pròxim dimecres, 19 de maig, sota el títol “Com vendre a través de les Xarxes Socials”, de les 14.30h a les 16.30h. Els objectius del taller es mostrar una nova manera de comunicació amb els clients, a més s'explicarà el funcionament de Facebook i Instagram com a eina per facilitar un canal directe entre els negocis i l'usuari, es parlarà de com tenir més seguidors i créixer en els stories, i s'ensenyarà a analitzar les estadístiques. Aquest curs anirà a càrrec de Carme Sáez.

Els pròxims tallers que s'impartiran són:

Una botiga que enamora
a càrrec de la Bibiana Becerra
8 de juliol

WhatsApp Business: L'eina imprescindible
curs que impartirà Joan Torres
20 de setembre

Tècniques creatives per re-emprendre el teu negoci
amb la ponent Bibiana Becerra
4 de novembre

Els tallers són gratuïts, i en tractar-se de tallers totalment subvencionats per l'Ajuntament de Taradell, estan oberts a tots els comerços i empreses de serveis del municipi.

Els tallers seran impartits en format presencial i tindran una durada de 2 hores. Aquests es realitzaran en horari de migdia, adaptat a la realitat horària dels comerciants i s'impartiran a Can Costa. 

Per assistir a cada taller cal inscriure's prèviament a través del de correu electrònic botiguerstaradellabt@gmail.com.

Taller ABT