5a edició del programa de Formació per a Empreses i Emprenedors d'Osona

Dimecres, 21/03/2018

Engega la 5a edició del programa de Formació per Empreses i Emprenedors, impulsat per les entitats de promoció econòmica de la comarca amb el lideratge de Creacció i enfocat a millorar les habilitats empresarials dels emprenedors i empresaris osonencs.

El proper 20 de març a ¼ de 10 del matí a l'espai VIT de Vic s'inaugurarà el programa amb una taula rodona de quatre persones amb projectes empresarials diferents que han afrontat aquest repte en àmbits i models de negoci diversos per aprendre dels seus encerts i errors. Per assistir a aquesta sessió inaugural cal inscriure's prèviament en el següent enllaç.

Com a novetat d'aquest any, s'han programat sessions de formació bàsiques i pràctiques enfocades a treballar els àmbits essencials a tenir en compte per construir un projecte emprenedor.

D'altra banda, també s'han programat sessions destinades a petits empresaris que abordaran temàtiques diverses amb l'objectiu de traçar un recorregut transversal per tots els àmbits de la gestió empresarial.

Durant tot l'any, empresaris i emprenedors podran assistir a qualsevol de les formacions repartides pels municipis de la comarca d'Osona.

El programa es pot consultar a la pàgina web de Creacció, des d'on també es poden tramitar les inscripcions per la sessió inaugural i les sessions previstes pels propers mesos.

Aquesta és una iniciativa impulsada per Creacció, l'agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, al costat de les entitats de promoció econòmica  de Vic, Manlleu, la Mancomunitat La Plana, el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, el Consorci del Lluçanès, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà, i compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement, del Ministeri de Treball i Seguretat Social, del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.