La 23a Mostra de Teatre proposa 4 funcions a Taradell del 10 al 17 de març

Can Costa s'omplirà d'arts escèniques amb obres en català per tots els públics

Dijous, 29/02/2024

Aquest diumenge arrenca la 23a Mostra de Teatre a Can Costa amb propostes que van des de teatre amateur fins a una proposta amb cobla inclosa. La novetat d'aquesta edició és la inclusió d'una de les obres dins el projecte Cap butaca Buida.

El diumenge dia 3 de març s'inaugura la mostra amb l'obra Animals de Companyia, del Grup Atlàntida Folgueroles. Una obra en la qual trobarem una colla d'amics que es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda. Però el que era una benvinguda a la Beth que retorna d'un ingrés per un trastorn es converteix en una sorpresa per un secret inesperat on acaben sortint els draps bruts. Una proposta que s'emmarca dins la comèdia que posa en relleu els valors de l'amistat.

La següent proposta que ens porta del Grup de Teatre Viladrau sota el títol Quins pebrots!. Una comèdia que ens mostrarà l'etapa vital en la qual viuen els jubilats actuals. Uns anys en que podrien disposar de tot el temps, però tenen obligacions com a avis. L'obra serà a les sis de la tarda del diumenge 10 de març.

El 16 de març l'obra “Besos” de la Companyia la Trobada serà la que porta la novetat d'enguany, ja que s'inclou al projecte  Cap Butaca Buida de Time Out, 3Cat i Adetca amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments. Un repte col·lectiu i inèdit per omplir totes les platees dels teatres de Catalunya amb arts escèniques. Taradell se suma al projecte per complir en l'objectiu de convertir Catalunya en la capital mundial d'arts escèniques. “Besos” és una comèdia d'humor que parla dels amors i desamors a partir de les cançons romàntiques dels anys 70 i 80.

La següent posada en escena dona protagonisme a les llegendes del Pirineu. Un concert—espectacle de la Cobla Lluïsos de Taradell. Ànimes del Pirineu és una obra musical i literària pensada per apropar a l'espectador, amb un format atrevit i singular, l'essència de les nostres muntanyes. Es mostraran vuit llegendes de l'imaginari popular amb éssers mitològics, fantàstics i populars.

Quatre obres en català que es podran veure a Can Costa Centre Cultural del 10 al 17 de març i que torna a omplir el poble d'arts escèniques. El preu de les entrades és de 6 €, i inclou una consumició. Es poden comprar una estona abans de cada funció al vestíbul de Can Costa.