Ban de l'alcaldessa
Precaució en l'ús de material pirotècnic

Dijous, 23/06/2022

Arran de la situació excepcional d'aquests dies per les altes temperatures i baixes humitats relatives, tot i els ruixats d'aquesta nit passada, és necessari extremar les mesures disponibles per evitar els incendis forestals. Per això des d'alcaldia us demanem prendre totes les precaucions necessàries davant la revetlla de Sant Joan.

Per aquest motiu, demanem la col·laboració a tota la ciutadania perquè prengueu tot tipus de precaucions per l'alt risc d'incendis que tenim al terme, sobretot en cultius i en boscos. I de manera molt especial que vigileu amb els petards, coets i altre material pirotècnic.

Tenint en compte que al nostre nucli urbà -que inclou barris i urbanitzacions-, el bosc, els marges vegetals i els conreus són a tocar de les cases, hem de ser molt estrictes en controlar el llançament de material pirotècnic i evitar qualsevol conat d'incendi.

Els llocs ideals per llançar material pirotècnic són les places del nucli històric i espais oberts cèntrics dels barris o urbanitzacions, com les places i les pistes esportives, sempre controlant on impacten els coets i petards. També us preguem que ho feu amb la màxima responsabilitat i tenint en compte el veïnat.

Si tots som responsables podem gaudir d'una revetlla segura i d'un molt bon estiu!

M. Mercè Cabanas Solà
Alcaldessa de la Vila de Taradell

Recursos i informació relacionada